در بین خبرهای نگرانکننده این روزها درباره گرونا، خبرهایی از بهبود و ترخیص بیماران مبتلا به کرونا در برخی شهرها به گوش میرسد؛ خبری که بر موج اضطراب و آشفتگیهای اینروزها، به تدریج غلبه میکند.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از ترخیص روزانه ۸ تا ۱۰ درصدی بیماران از دو بیمارستان کامکار و فرقانی خبر داد و گفت: از مردم می خواهیم قرنطینه در خانه را به صورت کامل اجرا کنند.
نماینده وزیر بهداشت در قم از تجهیز آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در قم خبر داد و گفت: 21 نفر از بیماران مبتلا به کرونا که بهبود یافته بودند از بیمارستان مرخص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بهترین راه کنترل این بیماری را ایزوله خانگی و ماندن افراد در خانه دانست و گفت: تعطیلی موقت و روزانه مراکز آموزشی در روزهای آینده به منظور ارزیابی درست وضعیت پیشنهاد شده، اما بهترین حالت کنترل بیماری، ماندن افراد در خانه است.
متاسفانه در چند روز گذشته ویروس کرونا به کشور ما هم وارد شده که تا کنون چهار نفر از هم وطنانمون را دچار مرگ کرده و حدود 14 نفر از شهرهای قم ، گیلان، اراک را درگیر این بیماری کرده است اما این ویروس با بدن ما چه کار می کند و کدام عضو بدن را درگیر می کند؟
یک فوق تخصص بیماریهای ریه با بیان اینکه علائم بیماری کرونا ویروس بیشتر اوقات خفیف است البته سرایت زیادی دارد گفت: این بیماری بیشتر اوقات بدون مداخله درمانی بهبود یافته و بهترین درمان استراحت و مصرف مایعات و تا دوره آن طی نشود بیماری خوب نمی شود.
رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: نتایج آزمایش اولیه دو مورد مشکوک به ابتلا کروناویروس در قم دقایقی پیش مثبت گزارش شده است و آزمایشات برای قطعیت تشخیص در حال انجام است.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزشی پزشکی با اشاره به شرایط برخی موارد مشکوک به این بیماری گفت: کسانی که در این بیماری گرفتار نارسایی تنفسی شوند کمتر از دو درصد هستند و این بیماری آن حد که مردم تصور میکنند نگران کننده نیست.